top of page
  • Foto van schrijverShannon Boer

Vriendenweekend, en nu?

Je gaat een weekendje weg met vrienden en dit jaar heb jij de eer om het te organiseren. Waar begin je? Wellicht een slaapplek, want vind maar eens een groepsaccommodatie op Texel. Kijk dan ook naar de locatie van zo'n verblijf, want je zou maar in de middle of nowhere zitten, terwijl jullie 's avonds toch nog wel lekker te voet erop uit willen.


Ik heb wel eens gehad dat ik een vakantie had geboekt en altijd graag in de 'bewoonde wereld' ben of dichtbij en dat er bij stond dat het 100 meter lopen was. In mijn ogen per-fect. Totdat we daar aankomen en ze bleken een nulletje te weinig hadden omschreven en we iedere keer een kilometer mochten lopen. Ja dat was dan wel een domper. Afijn zet je je ook wel weer gauw overheen, is dan maar zo. Toch wil ik het liever voorkomen.


Dan heb je een slaapplek gevonden, dan moeten de dagen natuurlijk nog worden ingevuld. Wat zijn leuke dingen om te doen met vrienden? Vindt maar eens een activiteit waar eenieder blij van wordt. Niet iedereen houd van sportieve activiteiten of een bierproeverij. De key is de balans vinden. Zelf vind ik het belangrijk dat je er op wat voor manier ook iets van opsteekt. Al is het klein of gebruik je het nooit meer. Het geeft je toch een goed gevoel als je wat nieuws hebt geleerd. Dat kan fysiek zijn, maar ook qua kennis natuurlijk. Verder wil je dat er qua uitjes met vrienden het groepsgevoel versterkt wordt. Dat kan natuurlijk op allerlei manieren, maar het mooiste is een onderdeel waar je elkaar moet helpen om bij de oplossing te komen. Samen een puzzel oplossen of opdracht verrichten.


Elk jaar ga ik op 'vrouwenuitje'. Met een klein groepje gaan we dan op pad. Ieder jaar weer naar unieke plaats om leuke activiteiten met vriendinnen te doen. We wisselen onderling af met wie het mag organiseren. We zijn eens naar Utrecht geweest, waar we 's avonds naar een karaoke feest gingen. Dit was echt de verrassing van het weekend, want kom er maar op. De dag erna naar een escaperoom in een oude gevangenis en 's avonds eten aan de grachten. Afgelopen jaar hadden we een heerlijke hottub en gingen we gezellig kaasfonduen (echt mijn favoriet). De volgende dag hebben we jeu de boule gespeeld ofwel petanque dat vind ik leuker klinken. Superorigineel en bovenal hartstikke gezellig.


Maar goed ik dwaal af, dus ik zal er een einde aan breien. Mocht je nou wat hulp willen gebruiken bij de organisatie van je vriendenweekend of leuke activiteiten doen met je vriendengroep. Wij helpen graag! Kijk op onze website voor meer informatie en als je verder vragen hebt aarzel dan niet om ze te stellen. www.texeladventures.nl
familieweekend

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page