top of page
  • Foto van schrijverShannon Boer

Fan van activiteiten in de natuur

Bij Texel Adventures staat natuur hoog in het vaandel. We geven om natuur en milieu net als, gelukkig, heel veel anderen.


Als je de straat op gaat kom je ongetwijfeld wel eens zwerfafval tegen of andere gekke dingen. Ik zal het 9 van de 10 keer meenemen, die prullenbakken staan eigenlijk overal wel en waarom zou ik het niet doen? Van het strand heb ik wel eens een heel groot zwaar net gehaald. Volgens mij heb ik met dat net nog wel bijna een kilometer moeten slepen door het mulle zand en de dag erop moest ik er extra vroeg uit om hem naar het afvalbrengstation te brengen. Iedereen verklaarde mij ook voor gek, maar ach ja 'save the turtles' het maakt mij niet uit hoe gek het is.


Afijn daar ligt dus ook een stukje van mijn hart. Vandaar het kopje natuur bij 'wat is er te doen op Texel'. Er is namelijk zat te doen in de natuur op Texel. Zo hebben we onder andere een wandelpuzzeltocht, een vogelexcursie en oestertocht. Alle excursies zijn in de natuurgebieden op het eiland, uiteraard met liefde en informatie over natuur.


Wil je Texels mooiste plekken ontdekken? Kijk dan gauw op onze pagina welke activiteiten er in de natuur mogelijk zijn!




Natuur op Texel
Natuur op Texel

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page