top of page
  • Foto van schrijverShannon Boer

Hoe werkt het bij ons

Bijgewerkt op: 14 mrt.

Je gaat een dagje Texel met jouw familie, vriendengroep of bedrijf, maar wat is er te doen? Bij Texel Adventures helpen jou graag. Er is een ruim aanbod aan bijzondere activiteiten ondernemen, bezienswaardigheden en ongerepte natuur bewonderen. Er zijn genoeg leuke dingen op Texel die je uitstapje naar een hoger niveau tillen. Activiteiten die passen bij het gezelschap van jong tot oud of als een gedeelte fysiek minder gesteld is. De mogelijkheden zijn oneindig.


Wij organiseren activiteiten en uitjes op Texel voor allerlei soorten groepen. Graag nemen we werk uit handen en plannen we jullie uitje van het begin tot het eind. Nadat je jouw aanvraag hebt gedaan, gaan we (samen) kijken wat het beste past bij jullie groep en budget. Hierna volgt een voorstel. Hier kun je uiteraard alle aanpassingen in maken die je wenst. Ga je akkoord?


In de tussentijd sturen we alle belangrijke informatie toe en een paklijst met dingen die je beter niet kunt vergeten als je naar Texel gaat. Dit kan natuurlijk van alles zijn, maar de top items zullen toch wel zijn: regenkleding, extra sokken, warme kleding en zwemkleding. Zo'n dagje Texel is toch lekkerder als je niet helemaal doorweekt en koud bent. Nu heeft Texel wel veel meer zonuren dan de rest van Nederland, dus dat scheelt. Maar ja wat te doen op Texel als het regent... Eigenlijk geen zorgen! De meeste activiteiten die worden geboden kunnen gewoon doorgaan met regen. Bekijk het van de positieve kant; het maakt het wel een stukje avontuurlijker. Mocht een activiteit écht niet door kunnen gaan vanwege de weersomstandigheden gaan we uiteraard voor jullie op zoek naar een passend alternatief.


Een greep uit het de leukste activiteiten is te vinden op onze website www.texeladventures.nl Wil je persoonlijk advies of wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!Ongerepte natuur Texel met vuurtoren
Ongerepte natuur Texel met vuurtoren

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page