top of page
  • Foto van schrijverShannon Boer

Voor alles een eerste keer

Zo gaat het gezegde in elk geval. Voor mij dit jaar veel eerste keren met als uitblinker mijn eigen onderneming starten. Duizendmaal je afvragen of hetgeen wat je doet goed is of effectief. Dat heb ik in ieder geval, want ik kan ontzettend besluiteloos zijn tot grote ergernis van mijn omgeving.


Waar begin je? Dat weet ik eigenlijk zelf ook niet. Eerst heb ik een website gemaakt en honderd keer aangepast waar waarschijnlijk nog honderden keren bijkomen. Iedere keer kom je toch weer met een nieuw idee of verduidelijking van bepaalde onderwerpen waardoor je het toch maar weer herschrijft of uitbreid. Helemaal niet erg natuurlijk, blijven ontwikkelen is ontzettend belangrijk en aanpassingsvermogen al helemaal.


Vervolgens kom je er achter wat je allemaal nog niet hebt, maar wel noodzakelijk of reuze handig zou zijn. Voor mij was dit een zakelijke bankrekening, printer, lamineerder, werktelefoon met ander telefoonnummer en een fatsoenlijke jas, want ik heb veel te lang in een soort van a-sportieve slaapzak gelopen. Natuurlijk nog veel meer en er zal nog wel veel meer bijkomen, maar daar moet ik nog tegenaan lopen.


Dus de website eindelijk online en enigszins ingevuld hoe ik het logisch vind, aangemeld bij Google en op Instagram en Facebook een account aangemaakt. En vanaf dan duurt alles lang... Je staat natuurlijk niet ineens bovenaan op alle pagina's en al die volgers komen niet uit de lucht vallen. Heeft ook tijd en inspanning nodig, daarbij is geduld een schone zaak. En nog een pluspunt: extra tijd om blogs te schrijven.
26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page