top of page
  • Foto van schrijverShannon Boer

Hoe het begon en waarom

Bijgewerkt op: 14 mrt.

Hoe ik ben begonnen met mijn eigen onderneming en waarom zal ik wat meer over uitweiden.


Jarenlang heb ik gewerkt in een restaurant waar ik een leidinggevende functie vervulde. Hier deed ik voornamelijk het maken van de planningen, operationeel leidinggeven, werving en selectie, samenstellen van wijn- en drankenkaarten en de organisatie van feestdagen en evenementen. Hoewel ik het hele pakket van mijn baan erg leuk vond steeg voor mij de organisatie wel boven alles uit. Het plannen en uitwerken van deze evenementen, zodat gasten een dag of avond konden genieten van mooie wijnen, goede gerechten en een vriendelijk assertief team. Ondanks dat ik de werkzaamheden binnen dit bedrijf zo leuk vond heb ik toch besloten te stoppen, omdat ik liever een 'overdag-baan' wilde.


Zodoende ben ik terecht gekomen bij een evenementenbedrijf waar ik de organisatie en planning deed voor groepsuitjes voor onder andere scholen, bedrijven, vriendengroepen en families. Ook begeleide ik de activiteiten als instructeur. Voor mij was combinatie het grootste pluspunt. Lekker een dagje achter de computer en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is om vervolgens met de groep op de dag zelf een fantastisch uitje te laten beleven.


Vanuit het laatste heb ik mijn droombaan gevonden. De balans tussen de organisatie van uitjes en interactie met mensen op de dag van het uitstapje is voor mij de key. Zodoende heb ik besloten voor mezelf te beginnen. Onvergetelijke uitjes naar Texel bieden, begeleiden en zorgen dat het groepsgevoel wordt versterkt op zo'n dag. Bij mij staat hoog in het vaandel dat een ieder betrokken is bij de activiteiten en niemand vanaf de zijlijn moet wachten omdat deze een fysieke of mentale beperking heeft. Ik kijk dan graag naar de oplossing en hoe we een programma kunnen bieden, waar een ieder kan meedoen. Wellicht een kleinere groep, maar wel een heel dankbare. Ik zet graag een stapje extra en niets is mij te gek.
Puntje van De Cocksdorp
Puntje van De Cocksdorp

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page